Kiki's Stocksale Maastricht
Kiki's Stocksale Amsterdam
Kiki's Stippendoos

De collectie van Kiki Niesten Maastricht is opgebouwd uit de volgende merken:

Prada / Céline / Chloé / Alaïa / Balenciaga / Jil Sander / Loewe / Thom Browne / Dries van Noten / Missoni / Marni / Drome / Aspesi / CALVIN KLEIN 205W39NYC / Brunello Cucinelli / Valentino / The Row / Wandler / Pringle of Schotland / Hogan / Tod’s / K IK I

Privacy verklaring www.kikiniesten.nl en www.kikisstocksale.nl

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Kiki Niesten Maastricht kan persoonsgegevens over u verwerken, omdat u deze zelf bij het invullen van een houd-me-op-de-hoogte-formulier op de website heeft verstrekt. Hier vult u uw naam en e-mailadres in.
Daarnaast verzamelt Kiki Niesten Maastricht persoonsgegevens via het bestelformulier voor Kiki’s Stippendoos. Hier worden uw naam en e-mailadres, en daarnaast ook naam en postadres van de ontvanger verwerkt.

Waarom Kiki Niesten Maastricht persoonsgegevens nodig heeft

Kiki Niesten Maastricht verwerkt uw persoonsgegevens om periodiek nieuws te versturen.
De gegevens voor Kiki’s Stippendoos worden gebruikt om deze te kunnen versturen.

Hoe lang worden uw gegevens bewaard

Kiki Niesten Maastricht bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is.
De informatie voor Kiki’s Stippendoos bestellingen wordt gewist nadat de doos is verstuurd.
Nieuwsbrief adressen worden bewaard zolang u de nieuwsbrief wilt ontvangen. U kunt zich altijd uitschrijven.

U kunt ook een verzoek tot verwijdering van gegevens mailen naar kiki@kikiniesten.nl.

Waar worden uw gegevens bewaard

Uw persoonsgegevens voor de nieuwsbrief worden bewaard door een externe partij: ymlp.com. U kunt hun privacy policy hier inzien.
Kiki’s Stippendoos persoonsgegevens worden door ons verwijderd zodra de bestelling is afgerond.

Delen van persoonsgegevens met derden

Kiki Niesten Maastricht verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de websites van Kiki Niesten Maastricht worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens zijn geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
Kiki Niesten Maastricht gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken. Ook gebruiken wij geen social media plugins.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
U kunt hiervoor mailen naar kiki@kikiniesten.nl.

U heeft tevens de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Kiki Niesten Maastricht neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De websites maken gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als u meer informatie wenst over de beveiliging van door Kiki Niesten Maastricht verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via kiki@kikiniesten.nl.

kikiniesten.nl en kikisstocksale.nl zijn websites van Kiki Niesten Maastricht.

Wij zijn als volgt te bereiken:
Kiki Niesten Maastricht
Stokstraat 28-32
6211 GD Maastricht
043 321 6432
kiki@kikiniesten.nl
KVK: 14090333


Maastricht, april 2018