Team Kiki Niesten Maastricht wenst je fijne dagen en vooral een gezond 2021!

Team Kiki Niesten Maastricht wenst je fijne dagen en vooral een gezond 2021!

Blijf op de hoogte

Wil je nieuws van Kiki Niesten in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze mailinglijst.

Happy Xmas, justtocheeryouup

Goed gevoel

Midden maart voelden Anne en Lieve grote behoefte om de lege straten op te fleuren. In de weken daarna schilderden ze regenbogen op etalageramen van bijna tweehonderd winkels in Maastricht en daarbuiten. De rest is geschiedenis. De just to cheer you up!-actie groeide uit tot een winkel en webshop vol vrolijkheid, positiviteit en veerkracht. Ben je nog op zoek naar een hartverwarmend kerstcadeautje? Kijk op www.justtocheeryouup en weet dat je bestelling met liefde tijdig wordt thuisbezorgd.

Happy Xmas, justtocheeryouup
Anne en Lieve met happy titi

Happy títí

Sparkle Up Your Mind is een stichting die fondsen werft voor onderzoek naar uitgezaaide borstkanker. De stichting is opgericht door Lianne Grootings Ritzen die begin dit jaar overleed. Echtgenoot Paul zet het werk van Lianne voort. just to cheer you up! doneert de opbrengst van de happy títí T-shirts aan dit ontzettend goede doel.

Gesloten

Juist nu we allemaal behoefte hebben aan een warm en aangekleed kerstfeest is de winkel gesloten. Maar vanachter gesloten deuren kijken we voorzichtig vooruit. Naar de zomercollecties die eind januari arriveren. Naar de lancering van een online filiaal van Kiki’s Stocksale begin februari. Maar vooral naar een open deur. We kunnen niet wachten tot het zover is. Ondertussen zijn we gewoon via mail of telefoon te bereiken.

Stokstraat, the movie

Stokstraat The Movie

In onmogelijke tijden is het geweldig als iets wél lukt. Het filmpje dat we samen met tachtig andere ondernemers uit het Stokstraatkwartier maakten is daar een mooi voorbeeld van. Kijk naar onze gezamenlijke kerstboodschap!

X

Ja, houd me op de hoogte van acties en nieuws van Kiki Niesten Maastricht!
 


 

 

Kiki Niesten Maastricht maakt gebruik van de dienst YourMailingListProvider voor het versturen van mails. Je mailadres wordt alleen bewaard voor het versturen van acties en nieuws.
Je kunt je altijd uitschrijven: klik dan hier.

X

Schrijf je hier onder uit voor nieuws van Kiki Niesten Maastricht. Vul je mailadres in en klik op ‘uitschrijven’.