Anders dan anders

  • Per winkel kunnen 2 klanten tegelijk binnen zijn.
  • We houden gepaste afstand van elkaar.
  • Voor klanten zijn mondkapjes en handschoenen aanwezig.
  • In iedere winkel is er een pompje met desinfecterende gel aanwezig.
  • Medewerkers hebben ieder hun eigen flesje.

Kiki & dochters

De regenboog van “just to cheer you up!” is inmiddels een begrip. Toen eind maart duidelijk werd dat onze winkel moest sluiten, besloten Anne en Lieve (de dochters van Kiki) samen met de kinderen de etalage een beetje op te vrolijken. Intussen zijn meer dan 160 bedrijven in Maastricht beschilderd en zijn ook Amsterdam, Haarlem, Delft en Breda gevolgd. In mei is het Rainbow Palace geopend, met een hele merchandise lijn. Het initiatief blijft groeien. Spread the positive virus! Doe je mee?

Just to cheer you upJust to cheer you upJust to cheer you upJust to cheer you upJust to cheer you upJust to cheer you up

Blijf op de hoogte

Wil je nieuws van Kiki Niesten in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze mailinglijst.

Piet Paris als creative director!

De bekende mode illustrator is verantwoor­delijk voor onze nieuwe website, onze social media én hij tekent de cartoons met Kiki en de winkel in de hoofdrol. Piet en Kiki hebben de afgelopen decennia samen hon-der-den modeshows gezien van merken als Prada, Valentino en Dries Van Noten. Piet werkte eerder voor De Telegraaf, Harper’s Bazaar en warenhuis Saks Fifth Avenue. Wij zijn blij dat hij nu ook voor ons aan de slag gaat.

Piet Paris

X

Ja, houd me op de hoogte van acties en nieuws van Kiki Niesten Maastricht!
 


 

 

Kiki Niesten Maastricht maakt gebruik van de dienst YourMailingListProvider voor het versturen van mails. Je mailadres wordt alleen bewaard voor het versturen van acties en nieuws.
Je kunt je altijd uitschrijven: klik dan hier.

X

Schrijf je hier onder uit voor nieuws van Kiki Niesten Maastricht. Vul je mailadres in en klik op ‘uitschrijven’.