X

Nieuws!

Van Kiki Niesten Maastricht met: drie nieuwe namen, een oude liefde, komende winter en een tip voor de zomer.Over Thom Browne. We hebben een groot deel van de wintercollecties voor seizoen 2018-2019 in de winkel. Nieuwe naam in onze collectie is Thom Browne. Het Amerikaanse label vormt een opvallende verschijning in het huidige modebeeld. Browne’s schooluniformachtige kleren staan haaks op de trends van nu en passen goed in onze winkel. Twee andere nieuwkomers zijn Pringle of Scotland en Wandler Bags van de Nederlandse ontwerper Elsa Wandler. Haar Hortensia Bag wordt alom getipt als de nieuwe It-Bag.Na Azzedine Alaïa. Hij sloeg een bod af van Dior, deed niet aan marketing of modeweken, maar volgde zijn eigen pad. We waren geschokt toen we eind vorig jaar over de plotselinge dood van Azzedine Alaïa hoorden. Inmiddels is bekend dat het merk Alaïa gelukkig blijft bestaan; zijn archief bevat een schat aan ontwerpen. Dus op dit moment hebben we weer een prachtige nieuwe collectie van onze geliefde ontwerper in huis.Bij Kiki Niesten. Voor en na de shows in Parijs en Milaan gingen de gesprekken over één ding: verwarring. Zelfs ervaren modejournalisten zoeken tussen de logo’s en sneakers naar betekenis. Wij zijn loyaal gebleven aan onze eigen smaak. In de nieuwe wintercollectie overheersen prints, langere roklengtes en vooruit, toch de nodige sneakers – maar wel de mooiste!Naar Melanie Bonajo. En dan is er nog een goede reden om naar Maastricht te komen: de betoverende tentoonstelling van Melanie Bonajo in het Bonnefantenmuseum. The death of Melanie Bonajo is het eerste retrospectief van Bonajo’s video-installaties. ‘Bonajo maakt urgente problemen verteerbaar door humor’ schreef het NRC. ‘Werkelijk prachtig’, vindt Kiki. Het museum adviseert: ‘Neem de tijd en probeer de hedendaagse drang tot vooruitgang te weerstaan.’ Een uitstekend idee voor deze zomer.

Kom naar Maastricht.
Tot ziens in de winkel!

Tot het volgende nieuws!

 

De collectie van Kiki Niesten Maastricht is opgebouwd uit de volgende merken:

Prada / Céline / Chloé / Alaïa / Balenciaga / Jil Sander / Loewe / Thom Browne / Dries van Noten / Missoni / Marni / Drome / Aspesi / CALVIN KLEIN 205W39NYC / Brunello Cucinelli / Valentino / The Row / Wandler / Pringle of Schotland / Hogan / Tod’s / K IK I

etalage Kiki Niesten

Oktober 2018

alle kleren, schoenen en tassen Prada

X

?

prev
next
Laatste nieuws

Etalage.

Anders dan de dagelijkse stroom aan modebeelden op internet doet geloven, is mode allesbehalve digitaal. Wij verkopen kleren die je moet zien, aanraken en passen. Onze stenen winkel is een plek die we koesteren. De plek waar we onze collecties verkopen. Dus dachten we: waarom delen we onze etalages niet met ons websitepubliek? Voortaan laten we elke week een actueel modebeeld zien. Verleiding achter glas. De etalage als een springlevend medium. Zo komt de Stokstaat naar je toe. Vind je het mooi wat je ziet? Kom dan naar de Stokstraat.

Tot snel!

Eerdere etalages